Höstkurs 2024


Kära medlemmar,

Nu är det snart dags för vår årliga höstkurs, denna gång i Lund på Scandic Star Hotell 14-15 november. Temat för i år är Sömn och Epilepsi. Vi ser fram emot att träffa er alla! Höstkursen är inte bara ett fantastiskt tillfälle att fördjupa era kunskaper och utbyta erfarenheter med kollegor, utan också en chans att engagera er mer i Svenska Epilepsisällskapet.

Vi vill gärna uppmuntra er att sprida informationen om höstkursen på era respektive enheter och uppmuntra fler av era kollegor att bli medlemmar i sällskapet. Att delta på höstkursen kan vara en utmärkt och trevlig start på deras engagemang i vår professionella organisation. Tillsammans kan vi göra vår röst starkare och arbeta för att påverka framtidens epilepsivård i Sverige.

Som ni vet är Svenska Epilepsisällskapet en del av International League Against Epilepsy (ILAE), och vi strävar efter att samla alla som arbetar med epilepsi i sjukvården under ett gemensamt paraply. Genom att bli fler medlemmar kan vi få ett större inflytande och ännu bättre möjligheter att utveckla epilepsivården i vårt land.

Vi ser fram emot att träffa er på höstkursen och hoppas att ni också hjälper till att välkomna nya medlemmar till vårt sällskap!

Nedan finner ni anmälningslänk till mötet, kontaktuppgifter och hemsida med preliminärt program.

Anmälan & hotellbokning

Medlemmar/betalande deltagare länk: https://www.trippus.net/ses2024

Kontakt vid frågor kring anmälan/hotell/resa

Reed & Mackay
congress.se@reedmackay.com

Hemsida höstmötet
https://www.trippus.net/ses2024

Postrar

Vi välkomnar med glädje postrar om pågående forskningsprojekt / kvalitetsarbete inom epilepsi. Hör i så fall av er till christine.ekdahl_clementson at med.lu.se eller my.andersson at med.lu.se för vidare information.

Adress
Scandic Star

Glimmervägen 5, 224 78 Lund

Vänliga hälsningar,

Svenska Epilepsisällskapet


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *